Antwerp vs Gram blijft verder duren *update*

Dirk Pieters
| 0 reacties
Antwerp vs Gram blijft verder duren *update*
Foto: © SC

De ruzie tussen voetbalclub Antwerp en zakenman Tony Gram blijft verder duren. Vrijdagavond besliste de burgerlijke rechter dat beide partijen een afrekening moeten maken van de som die de club moet aan Gram. Volgens Gram zou het bedrag rond de 2,5 miljoen euro liggen, terwijl ze bij Antwerp beweren dat het om een veel kleiner bedrag gaat.
 
Toch is dit nog zeker niet het einde van de hele rechtzaak, maar toch zijn beide partijen tevreden over deze eisen. “De rechter heeft nu beslist hoe we de afrekening precies moeten maken. En dat is exact de manier waarop wij het wilden doen", aldus Eddy Van Camp, raadsman van Tony Gram.
 
Maar ook bij Antwerp zijn ze niet ontevreden. De rechter stelt redelijke eisen. Hier kunnen we eventueel mee leven. Dat we nog een bedrag moeten aan Gram is een feit, maar over de bedragen die zei spreken weet ik niets van”, aldus een bestuurslid van Antwerp.

UPDATE: Hoe de zaak ook mag aflopen een verkoop van de Bosuil zit er niet meer in voor Tony Gram. Ook voorzitter Eddy Wauters staat geen borg meer voor de gehele lening van Antwerp. [TH]       
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties