Essevee kent op 15 december nieuwe tegenstander

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Essevee kent op 15 december nieuwe tegenstander
Foto: © SC

Zulte Waregem kwalificeerde zich eergisteren voor de derde ronde van de Uefa-beker. De Gaverbeek-jongens spelen over twee weken nog een galawedstrijd tegen Ajax, maar veel fans kijken ongetwijfeld ook uit naar de loting van de derde ronde. Die vindt op 15 december plaats.

Zulte Waregem eindigt straks wellicht op de tweede of derde plaats in de groep, afhankelijk van het resultaat tegen Ajax. Als Essevee niet verliest, eindigt het sowieso tweede, voor Ajax. Als het verliest, dan moet het vrede nemen met de derde plaats.

Op welke plek Zulte Waregem eindigt, is ook belangrijk voor de loting. Als Zulte Waregem tweede eindigt, dan ontmoet het een afvaller uit de Champions League, zoals Bordeaux, Steaua Boekarest of wie weet zelfs Werder Bremen of Barcelona. Eindigt Zulte Waregem derde, dan ontmoet het een groepswinnaar uit de Uefa-beker. Mogelijkheden zijn dan teams als Tottenham Hotspur of Newcastle United. Met andere woorden: Zulte Waregem krijgt straks weer een serieuze klepper voorgeschoteld. Wij kijken ernaar uit.    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties