Wedstrijd uitgesteld, managers ontevreden

Yves Dekoning
| 0 reacties
Wedstrijd uitgesteld, managers ontevreden
Foto: © SC

Liverpool en Arsenal treffen elkaar in de kwartfinale van de League Cup. De wedstrijd werd echter uitgesteld vanwege zware mist. => Beide teams zijn nog actief in vier competities (Premier League, Champions League, FA Cup en League Cup). Een beschikbare datum vinden wordt dus moeilijk. Ook in de derde ronde van de FA Cup ontmoeten ze elkaar. 

Volgens Rafael Benitez had de wedstrijd kunnen doorgaan, maar hij respecteert de beslissing van scheidsrechter Martin Atkinson. Collega Arsene Wenger was ontgoocheld. Hij vond het een ideale gelegenheid voor enkele jongeren om zich te bewijzen. Beide managers probeerden tevergeefs de scheidsrechter te overtuigen om het duel toch te laten plaatsvinden, maar het zicht was gewoon te slecht.

Benitez beweerde dat hij vanaf de middencirkel beide doelen duidelijk kon waarnemen. Hij was dan ook verrast dat de ref de wedstrijd afblies. De Spanjaard stelde al grappend voor om het duel voor de FA Cup en de League Cup dan maar samen af te werken in dezelfde wedstrijd.  



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties