Larsson de held van Man. United

Dirk Pieters

Manchester United heeft zich geplaatst voor de vierde ronde van de FA Cup. Het werd een moeilijke wedstrijd maar de ploeg van Sir Alex Ferguson won uiteindelijk met 2-1 van Aston Villa.

De eerste helft ging goed over en weer met kansen langs bij zijden. Toch vielen de doelpunten pas in de tweede helft. Henrik Larsson zorgde bij zijn debuut voor een belangrijk doelpunt. De Zweedse aanvaller bracht zijn club 1-0 voor. Toch was de pret van korte duur want even later zorgde Barros voor de gelijkmaker. In de slotfase was het de Noor Solskjaer die voor de verlossende treffer zorgde.

Na de wedstrijd was Ferguson in de wolken over zijn twee aanvallers. “Schitterend debuut voor Larsson en ook Solskjaer was opnieuw van goudwaarde op de belangrijke moment”, aldus de oefenmeester. [AN]