Saviola mag rekenen op Russische interesse

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Saviola mag rekenen op Russische interesse
Foto: © SC

Spartak Moskou zou naar verluidt op de eerste rij staan om de Argentijn Javier Saviola binnen te halen. De aanvaller komt bij de Spaanse landskampioen FC Barcelona weinig aan spelen toe en een lucratieve transfer naar Rusland zou voor beide partijen interessant kunnen zijn.

Sergey Shavlo, de voorzitter van Spartak Moskou, wilde op Skysports niet reageren op de geruchten rond Saviola. "Ik zeg op dit moment niets, maar ik kan wel bevestigen dat er enkele erg bekende spelers hoog op ons verlanglijstje staan", aldus Shavlo.

FC Barcelona vraagt 10 miljoen euro voor El Conejo en de Russen lijken bereid die prijs te betalen aan de Catalanen. Spartak moet wel nog afrekenen met andere kapers op de kust. Zo zou FC Villarreal ook hengelen naar de diensten van Saviola.

Manuel Pellegrini, coach van el Submarino Amarillo, wil hem nog steeds bij de selectie halen. "Ik weet de persoonlijke of sportieve redenen niet waarom hij bij FC Barcelona niet wordt opgesteld, maar hij is een voetballer met zoveel kwaliteiten dat hij overal zal slagen", aldus de Villarreal-oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties