Leuven wint nu ook van Brussels

Dirk Pieters
| 0 reacties
Leuven wint nu ook van Brussels
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat goed met OH Leuven. De tweedeklasser won na de wedstrijd tegen Anderlecht nu ook van FC Brussels. Woensdagavond versloeg het de eersteklasser met 2-1.

Het enige minpunt voor Leuven kwam er al na een kwartier. El Toro moest vroegtijdig het veld verlaten na een blessure. FC Brussels was het beste begonnen aan de wedstrijd, maar echt groot doelgevaar leverde dat niet op. Tot op het half uur er ineens een doelpunt uit de lucht viel. Haydock kon de bal van dichtbij tegen de netten duwen: 0-1.

Na de pauze nam OH Leuven het initiatief over. Al vrij snel kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Het was Greven die een vrijschop van Remy in doel verlengde: 1-1. En de thuisploeg bleef drukken, maar kende pech bij de afwerking. Op het half uur trof een bal van diezelfde Greven de dwarsligger. Het bleek slechts uitstel van executie, want enkele minuten later kopte Janssens een vrijschop van Remy in doel: 2-1. Brussels probeerde in de slotfase nog iets terug te doen, maar het bleef bij 2-1. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties