'Gudjohnsen moet Tévez opvolgen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Gudjohnsen moet Tévez opvolgen'
Foto: © SC

West Ham United heeft zijn zinnen gezet op de IJslandse aanvaller Eidur Gudjohnsen. De international zal volgend seizoen in de Catalaanse hoofdstad waarschijnlijk heel weinig aan spelen toe komen. Hij moest in Upton Park de opvolger worden van de Argentijn Carlos Tévez waar Manchester United zijn zinnen heeft opgezet.

Arnor Gudjohnsen, zaakwaarnemer en vader van Eidur, heeft in de Engelse krant The Guardian laten uitschijnen dat zijn zoon niet weigerachtig zou staan tegenover een terugkeer naar het Premiership. 

Vorig jaar kocht FC Barcelona Gudjohnsen bij Chelsea FC weg voor de som van tien miljoen euro. Nu beschikt Barcelona-coach Frank Rijkaard met Lionel Messi, Thierry Henry, Samuel Eto'o en Ronaldinho over voldoende aanvallende kracht. Om die reden zou Barcelona dan ook wel geneigd zijn om mee te werken aan een transfer.

Gudjohnsen, momenteel wel geblesseerd, neemt de poging van West Ham alvast serieus op. De IJslander zou oren hebben naar de ambitieuze plannen van manager Alan Curbishley.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties