Nieuw duel Antwerp-Tienen

filip broos
| 0 reacties
Nieuw duel Antwerp-Tienen
Foto: © SC

Na de inhaalmatch van vorige week nemen beide ploegen het vanavond opnieuw tegen elkaar op. Vorige week trok Antwerp met de 3 punten huiswaarts. Vraag is of Tienen in deze wedstrijd in staat is beter te doen dan vorige week.

Zondag 3 februari 16u45, KVK Tienen-Antwerp 0-1.
Vorige week stond deze stand na het laatste fluitsignaal op het bord. Antwerp nam op basis van de tweede helft verdiend de 3 punten mee terug naar de Bosuil. Vanavond komt er door de kalendercommissie een tweede luik aan deze wedstrijd. Nu is het Tienen dat een bezoek brengt aan Antwerp. 
Bij Tienen hoopt men met toch minstens een punt terug naar huis te keren en bij Antwerp wil men de drie punten thuishouden met zicht op de eindronde.


Antwerp-trainer Warren Joyce kan voor deze wedstrijd geen beroep doen op Verbiest die een schorsing uitzit. Verdere afwezige zijn de gebesseerden Hilton en Frankel. Ook de Kazakse nieuwkomers Zhalmagambetov en Ostapenko ontbreken nog aangezien zij nog niet zijn toegekomen. De andere nieuwkomers Carratta, Trenson en Slovic behoren daarentegen wel tot de kern en krijgen misschien wel een plaats in de basis. 
Vraag is met welke spitsen Warren Joyce aan de wedstrijd zal beginnen want na de wedstrijd vorige week liet deze optekenen: Ik beschik over 4 aanvallers die elkaar waard zijn en elke week is het iemand anders die de weg naar het doel vindt, zolang ze maar scoren dat is het belangrijkste.
De selectie: Ristovic, Van Hemert, Addo, Trenson, Baert, Gbarssin, Slovic, Geeroms, Pivaljevic, Utaka, Carratta, Glouftis, Olguin, Souleymane, Ryan en Wauthy.

Langs tiense zijde hoopt men op een betere prestatie dan vorige week waarin men vooral in de 2e helft de meerder moest herkennen in Antwerp. Om hiervoor op te rekenen kan trainer Nassen een beroep doen op de nieuwkomers Konon, Vandeput en Triantafallidis die wellicht aan de aftrap mogen verwacht worden. 


Vraag is welke spelers plaats moeten ruimen om deze nieuwkomers plaats te geven in het elftal. Meerdere kopzorgen dus voor de tiense oefenmeester. Eén speler waar hij zich geen zorgen hoeft over te maken is Michael Lacroix want die pakte vorige week zijn derde gele kaart en is nog maar eens een wedstrijd geschorst. 
Een andere spelers die zich wekelijks tot de uitblinkers mag rekenen is Schuermans, het tiense sluitstuk onderscheid zich wekelijks door talrijke doelmogelijkheden voor de tegenstander inschadelijk te maken, laat ons hopen voor 'de schuer' dat hij vanavond de netten kan schoon houden en zo zijn ploeg met minstens een punt naar huis kan laten terugkeren.
De selectie: Schuermans, Vanhees, Triantafallidis, De Pauw, Vandeput, Bogaerts, Bayock, Vandecauter, R. Lacroix, Geebelen, Konon, Lunenburg, Wagemans, Dello, Da Silva, Morreel
De wedstrijd wordt afgetrapt om 20U en staat onder de leiding van de heer De Belder. De aftrap wordt verzorgd door een voormalig doelman van Antwerp en Cercle Brugge, Yves Feys

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties