Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Stade Edmond Leburton
Tubeke wint makkelijk van Waasland
viki meeuwis

Tubeke de nummer twee in tweede klasse kende gisterenavond weinig moeite met Waasland. Tubeke won de match met 4-1

Het eerste doelpunt viel in de vierde minuut. Soares die de bal aangereikt kreeg door Mathyssen speelde de bal in doel. Waasland ging verrassend op voorsprong. Lang duurde het feestje echter niet. Tubeke reageerde meteen met een goede actie van Hernout die de bal net naast het doel schoot. Uiteindelijk was het Lambot die op het kwartier voor de 1-1 zorgde. Waasland deed Tubeke zelfs nog een cadeautje want twee minuten later knalde Bouckenooghe de bal in eigen doel. Tubeke was de betere ploeg met voor de rust nog doelkansen voor Njock, Hernout en Mununga.

Na de rust kon Verhulst redding brengen na een vrije trap van Lambot en een doelpoging van Njock. Ook bij Tubeke moest keeper Berghmans aan het werk maar hij kon de vrije trap van El Khanchaf over het doel duwen. Het was Rémy die in de slotfase nog twee keer kon scoren, een keer op aangeven van Hernout en de tweede keer na een pass van Lambot.