Paraguay verslaat het Venezuela van Vargas

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Paraguay verslaat het Venezuela van Vargas

Paraguay lijkt op weg om zich voor de vierde keer op rij te plaatsen voor de WK-eindronde die in 2010 in Zuid-Afrika afgewerkt wordt. Vannacht ging Venezuela - zonder Ronald Vargas - met 2-0 de boot in in Asunción.

Paraguay doet het andermaal uitstekend in de WK-voorronde. Ook gisteren liet het geen steek vallen tegen Venezuela. Het land verloor alleen op grote hoogte tegen het bescheiden Bolivia maar het won wel van Brazilië en speelde gelijk tegen Argentinië. Het staat na de zege gisteren dan ook alleen aan de leiding in de Conmebol-kwalificatiepoule al heeft het wel één wedstrijd meer gespeeld dan de rest.

Paraguay maakte het verschil tegen de Venezolanen in de eerste helft. Op het halfuur bracht Christian Riveros met een trap zijn team op voorsprong. Kort nadien verschalkte Nelson Valdez de Venezolaanse defensie. De bezoekers waren op hun beurt niet in staat om voor dreiging te zorgen. Ronald Vargas bleef de hele wedstrijd op de bank en dat zal Club Brugge-trainer Jacky Mathijssen ongetwijfeld graag gezien hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties