Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 4)
Stadion: Stade Gerland
Groep F: Lyon ruikt volgende ronde
Steurbaut Kersten

Lyon doet een uitstekende zaak met uitzicht op de achtste finales in de Champions League. De Franse kampioen won met 2-0 van Steaua Boekarest.

Twee weken geleden maakten Steaua en Lyon er nog een spektakelstuk van, 3-5 voor Lyon. In het Stade Gerland was Lyon de enige ploeg die wilde voetballen.

Juninho bracht de Franse club in de eerste helft op voorsprong. De Braziliaan knalde een vrije trap laag voorbij de muur in het midden van het doel. Doelman Robinson Zapata was verrast en kon zijn netten niet schoon houden.

Een zwak Boekarest sloeg niet terug. Marin hield na rust nog een kopbal van Makoun van de lijn, maar Reveillère zorgde toch voor de 2-0 eindstand.

Lyon staat samen met Bayern München aan de leiding en heeft de volgende ronde binnen bereik. Steaua Boekarest kan alleen nog maar de UEFA Cup bereiken.