Cornelis: 'We waren slecht'

Kevin Van Cutsem
| 2 reacties
Cornelis: 'We waren slecht'
Foto: © SC

Genk ging vanavond onderuit op het veld van Westerlo. Verdediger Hans Cornelis had het moeilijk met het verlies: "We waren slecht."

"We wisten dat we het hier moeilijk konden krijgen. En dat is vanavond ook gebleken", aldus een ontevreden Cornelis. "Westerlo speelde goed georganiseerd en aanvallend. De weinige keren dat wij de bal hadden in de eerste helft, waren we hem meteen weer kwijt. Het is duidelijk dat we vandaag Barda gemist hebben. Met zijn acties laat hij de anderen beter spelen. En zo creëren we vaker kansen. Maar hoedanook kwamen we vandaag slagkracht te kort."

Dat het in de tweede helft beter liep, zag Cornelis ook: "Net als iedereen misschien al aan een punt dacht, scoorde Westerlo. Het was een dom misverstand. We gaan achterin met twee naar Tomou terwijl we de andere aanvaller alleen laten. Dat mag niet gebeuren. Jammer, want echt veel kansen hadden we tot dan niet weggeven. Daarna hebben we nog alles op alles gezet, maar telkens misten de jongens de afwerking. Je kan stellen dat we vandaag slecht waren, ja. Maar we zullen de enige ploeg niet zijn die hier punten zal laten liggen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties