Van Wijk: 'Een punt is beter dan niks'

De Nijs Michael
| 2 reacties
Van Wijk: 'Een punt is beter dan niks'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare nam gisteren een droomstart tegen Dender, maar de vroege voorsprong werd door Dender omgezet in een 1-2 achterstand. Uiteindelijk sleepte invaller Bétrémieux nog een punt uit de brand, coach Van Wijk is dan ook gematigd tevreden.

"We speelden vandaag beter dan in de thuiswedstrijd tegen Tubeke en we hadden ook de betere kansen", doet de Nederlander zijn verhaal. "Maar ik ben vooral tevreden over de mentaliteit van mijn spelers. Na de 1-2 zouden de kopjes normaal gaan hangen, maar nu toonden mijn spelers zich weerbaar."

Uiteindelijk sleepte invaller Bétrémieux nog een levensbelangrijk punt uit de brand voor de West-Vlamingen. "Cédric heeft er een lange en zware revalidatie opzitten en we hebben lang genoeg gewacht om hem in te brengen. Hij was zeer belangrijk vandaag en is op de weg terug. Uiteindelijk konden we hier nog winnen, maar een punt is beter dan niks. We hebben een massale achterstand. We moeten hard blijven werken en in het kielzog blijven van de veertiende plaats", aldus Van Wijk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties