Standard weigert bod van 15 miljoen op Defour

Nico Wieme
| 26 reacties
Standard weigert bod van 15 miljoen op Defour
Foto: © SC

De transfermolen komt bij Standard stilaan op gang. Nadat Dante Bonfim zo goed als zeker naar Borussia Mönchengladbach verkast, hebben de Rouches een bod van vijftien miljoen euro op Steven Defour geweigerd.

Een niet nader genoemde club uit Moskou heeft een bod van vijftien miljoen euro op Steven Defour uitgebracht. Het Standardbestuur heeft dat bevestigd, maar heeft er ook aan toegevoegd dat het bod geweigerd werd.
 
Daarmee is de zaak zeker niet van de baan, want de Moskovieten zouden bereid zijn eerstdaags een hoger bod uit te brengen dat de twintig miljoen euro zou overstijgen. Moskou telt zes clubs in de eerste afdeling: CSKA, Dinamo, Lokomotiv, Spartak, FK en Saturn.
 
Defour zelf gaat ervan uit dat hij het seizoen gewoon bij Standard uitdoet. Momenteel verblijft de aanvoerder van de Rouches in Disneyland Parijs, waarna hij doorreist naar de Franse Alpen. “Skiën hoort er niet bij, maar de Franse berglucht zal me alleszins deugd doen om de batterijen opnieuw op te laden na zes energieverslindende maanden”, aldus Defour in Het Laatste Nieuws. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties