De Winter: "Mijn prestaties leveren geen punten op"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
De Winter: "Mijn prestaties leveren geen punten op"
Foto: © SC

Yves De Winter is bij Westerlo aan een sterk seizoen bezig. Ook op Germinal Beerschot onderscheidde de 21-jarige doelman zich met enkele knappe reddingen, maar dat leverde Westerlo geen punten op.

“Ik ben tevreden over mijn wedstrijd, maar het levert spijtig genoeg geen punten op”, zucht De Winter. “We krijgen twee te vermijden doelpunten tegen.”
 
Bij het eerste doelpunt ging de Westelse doelman niet volledig vrijuit. De Winter probeerde een schot van Sanharib Malki weg te tikken, maar zag het leer over hem in de netten belanden.
 
“Ik had de bal ook kunnen laten gaan en dan gaat hij misschien over, maar als doelman heb je altijd die reflex om naar de bal te gaan. Raak ik hem niet en hij gaat er toch in, dan krijg ik ook commentaar.”
 
Westerlo start de terugronde in mineur met slechts 3 op 9. “We hebben al wel tegen Standard gespeeld en hier hebben we tegenslag en moeten we op een kutveld spelen. De scheidsrechters zitten ons al drie weken op rij tegen en dat is frustrerend. Het zijn mensen en ook zij kunnen fouten maken, maar het kost ons wel punten.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties