Turken trekken vol goede moed richting Spanje

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Turken trekken vol goede moed richting Spanje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Spanje en Turkije werken net als België een dubbele confrontatie af in nauwelijks enkele dagen tijd. De Turken zijn er alleszins klaar voor. Nihat Kahveci (foto), spits van Villarreal, is niet bang van de regerende Europese kampioen.

"Het klopt dat het twee moeilijke wedstrijden worden, maar dat zou voor elk team gelden dat in onze situatie komt. Spanje heeft het beste elftal van de wereld en het wordt heel moeilijk om hen te verslaan", zegt Nihat Kahveci vandaag in de Spaanse sportkrant AS.

De wedstrijd in Spanje wordt afgewerkt in het Estadio Santiago Bernabeu, de thuishaven van Real Madrid. "Zo'n podium moet ons extra inspireren om te tonen wat we kunnen. We hebben niets te verliezen en we zijn in staat om het iedere tegenstander lastig te maken", gaat de spits van Villarreal, die blij is dat Andres Iniesta er niet zal bijlopen omwille van een blessure, verder. "Hij is een heel belangrijke speler in het elftal van de Spaanse bondscoach (Vicente Del Bosque, nvdr)."

Fatih Terim, de Turkse bondscoach, zegt alvast geen verrassingen in petto te hebben. "We zullen onze stijl blijven aanhouden en spelen zoals we gewoon zijn van te doen", klinkt het. Spanje is al 29 wedstrijden niet meer verslagen. [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties