Mindgames in Engelse titelstrijd?

Mindgames in Engelse titelstrijd?

Liverpool FC staat voor enkele zware maanden. De Reds vechten voor de titel in Engeland en ook in de Champions League zal er tot de laatste morzel grond moeten worden gestreden. Kunnen ze op twee fronten tot het einde voluit gaan?

Liverpool kijkt in de kwartfinale in de Champions League rivaal Chelsea in de ogen. Volgens Sir Alex Ferguson zal de verliezer zich meer kunnen richten op de Premier League en hierdoor de grootste uitdager van Manchester United worden. De Mancunians staan één punt voor Liverpool. Chelsea volgt op vier punten. Man Utd heeft één partij minder gespeeld. Ook de Red Devils zitten nog in de Champions League.

Rafael Benitez heeft al gereageerd op de uitlatingen van Ferguson. "Ik denk dat hij gewoon bang heeft. Hij zal voor ons supporteren tegen Chelsea omdat hij ons het meest vreest. Hij zal denken dat we vermoeid zullen zijn als we doorstoten in de Champions League en daardoor punten gaan verliezen in de Premier League. Ik wil me zorgen maken over beide competities. Dat betekent dat we succesvol blijven. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties