Panathinaikos richt vizier nu op Mbokani

De Nijs Michael
| 10 reacties
Panathinaikos richt vizier nu op Mbokani
Foto: © SC

Panathinaikos heeft zijn zinnen al een tijdje op Standardspits Milan Jovanovic gezet, maar de Serviër ging vooralsnog niet in op het lucratief voorstel van de Grieken. Daarom heeft Panathinaikos nu zijn vizier op Dieumerci Mbokani gericht.

Dieumerci Mbokani ligt nog tot medio 2013 onder contract bij Standard. Als Panathinaikos de Congolees wil aanwerven zal er dus heel wat boter bij de vis moeten komen. Een probleem lijkt dat echter niet te zijn, want de Griekse grootmacht kan financieel tegen een stootje. Zo bood de tweede club uit Athene Milan Jovanovic onlangs nog een jaarloon van liefst 2 miljoen euro aan.

"Ik ben al een dag of drie op de hoogte, maar ik heb het nog niet kunnen doorpraten met Dieu", bevestigt Mbokani's zaakwaarnemer Fabio Baglio de Griekse interesse in HNB. "Hij is nu met vakantie in Congo. Hoe dan ook moeten we wachten tot Panathinaikos een bod doet bij Standard. Dat is voorlopig nog niet gebeurd."

"Natuurlijk zou hij het liefst vertrekken naar Engeland of Duitsland, maar concrete aanbiedingen uit die landen zijn er nog niet", vervolgt Baglio. "Ik ga de interesse van Panathinaikos zeker bij hem aankaarten. Het is een absolute topclub die op regelmatige basis de Champions League speelt. Maar ja, Standard speelt dit jaar ook de Champions League en dus zou ik zeggen dat de prioriteit van Dieu op dit moment nog altijd bij Standard ligt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties