Cercle en Charleroi willen Rnic huren

Cercle en Charleroi willen Rnic huren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nemanja Rnic heeft bij Anderlecht absoluut geen uitzicht op speelminuten. De Servische verdediger valt steevast naast de wedstrijdselectie, maar toch is de kans groot dat we hem straks opnieuw aan het werk zien in de Jupiler Pro League.

Rnic heeft namelijk laten verstaan dat hij in België wil blijven. Omdat De Servische rechtsachter momenteel geen toekomst heeft bij de vice-kampioen, wil Anderlecht hem een seizoen uitlenen aan een andere eersteklasser. Zowel Cercle Brugge als Charleroi hebben daar wel oren naar, meldt HNB.

Cercle Brugge hengelt al een tijdje naar de diensten van Anthony Van Loo. De verdediger van Roeselare moet echter 200.000 euro kosten, waardoor Cercle hem volgende zomer wellicht transfervrij naar de West-Vlaamse hoofstad haalt. De tussenperiode wil coach Glen De Boeck overbruggen met een tijdelijke transfer van Rnic, die bij groen-zwart de concurrentie moet aangaan met Frédéric Boi.

Cercle moet echter wel uitkijken voor Charleroi. De Karolo's zijn niet specifiek op zoek naar een rechtsachter, maar zwart-wit wil zijn kern in de breedte versterken. In dat opzicht zien de Zebra's in de voormalige Servische jeugdinternational van Anderlecht een aanwinst.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties