Kouemaha: "Ik wil me excuseren bij fans"

Gert-Jan Weyters
Kouemaha: "Ik wil me excuseren bij fans"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dorge Kouemaha kreeg het vertrouwen van Adrie Koster diep in de spits. De bonkige aanvaller beschaamde dat vertrouwen niet in Belgrado.

Niets dan lachende gezichten na afloop van Partizan - Club Brugge, ook bij Dorge Kouemaha. "En dat voor iemand die onlangs nog zei dat hij absoluut wegwilde. Ik besef maar al te goed dat ik in de fout gegaan ben. In een vlaag van ontgoocheling heb ik aan de pers verklaard dat ik wou vertrekken, maar daar had ik al vlug veel spijt van. Ik wil me dan ook excuseren bij de fans. Intussen is alles uitgepraat met de coach. Hij beloofde me dat, als ik rustig verder werk, ik zeker nog mijn kans zou krijgen. Vandaag kreeg ik dus opnieuw mijn kans en ik denk dat ik die met beide handen gegrepen heb", aldus Kouemaha op de website van Club Brugge.

"Bovendien wou ik de supporters tonen dat ik nog heel gemotiveerd ben om deze club nog veel diensten te bewijzen. Dit is dus mijn antwoord op het veld. Hopelijk heeft de bondscoach van Kameroen deze wedstrijd gezien", besloot de aanvaller. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties