Goreux moet voor Sportcomité verschijnen

Anthony Van der Planken
| 53 reacties
Goreux moet voor Sportcomité verschijnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De aanslag van Réginal Goreux op de benen van Wim Mennes krijgt nog een staartje. De Standard-middenvelder moet voor het Sportcomité verschijnen en riskeert een schorsing.

Goreux trapte zondagavond in de partij Sint-Truiden - Standard tegenstander Mennes van het veld en kwam er zonder kaart vanaf. Omdat de scheidsrechter de aanslag niet gezien heeft, kan er een schorsing op basis van tv-beelden worden uitgesproken.

Het bondsparket heeft dan ook Goreux voor het Sportcomité gedaagd. De jonge middenvelder moet zich op 15 december komen verantwoorden in het bondsgebouw.

Gisteren zei Wim Mennes dat het slechts een ongeluk was, maar de Truienaar lijkt nu woorden nu in te trekken. "Mennes zei dat omdat Goreux zich kwam verontschuldigen tijdens de rust", vertelde bondsprocureur Marc Rubens aan Sporza. "Nu hij de beelden gezien heeft, is hij er van overtuigd dat zoiets onmogelijk een ongeluk kan zijn."

Over de aard van Mennes' blessure is nog niets bekend, maar de Truienaar zou er wel beter vanaf komen dan eerst gedacht.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties