Capello: "Hargreaves heeft nog tijd"

Capello: "Hargreaves heeft nog tijd"
Foto: © SC

De Engelse bondscoach Fabio Capello heeft gezegd dat Owen Hargreaves nog tijd genoeg heeft om zich te bewijzen voor het WK. De middenvelder is net terug na een langdurige blessure.

Manchester United-middenvelder Owen Hargreaves speelde zijn laatste wedstrijd op 21 september 2008. Sindsdien worstelde hij met een hardnekkige knieblessure maar de ex-speler van Bayern is ondertussen terug aan het trainen, maar nog niet volledig hersteld.

In Engeland vragen ze zich luidop af of de 42-voudige international nog kans maakt om mee te gaan naar het WK in Zuid-Afrika. Bondscoach Capello is duidelijk: "Momenteel is Owen niet fit. Maar hij heeft nog tijd genoeg om te herstellen. Als hij voor de zomer nog een tijdje kan meespelen met Manchester en bewijst dat zijn vorm in orde is, dan maakt hij zeker kans. Hij was in het verleden een vaste speler bij de kern van de nationale ploeg, dus hij heeft zeker de kwaliteiten."

Owen Hargreaves speelde zijn laatste interland voor Engeland in mei 2008 tegen de Verenigde Staten. Ondertussen maakte de Engelse FA bekend dat de nationale ploeg op het WK in Rustenburg zal verblijven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties