Van Wijk: "Roeselare hoort thuis in Mickey Mouse League"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Van Wijk: "Roeselare hoort thuis in Mickey Mouse League"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare-trainer Dennis Van Wijk was bijzonder ontgoocheld met de prestatie van zijn spelers op het veld van Charleroi. “Ik ben heel ontgoocheld in mijn ploeg.”

Van Wijk laakte het gebrek aan mentaliteit en professionalisme. “Het begon nog voor het vertrek naar Charleroi. De manier waarop ze de wedstrijd hebben aangepakt, was catastrofaal”, zucht Van Wijk.

Amateurisme

“Twee spelers kwamen te laat op de afspraak voor een belangrijke match. Een drietal spelers weigerde om, zoals de spelers van Club Brugge, met korte studs te spelen. Dat is amateuristisch.”

Ook over de prestatie op het veld was Van Wijk zuur. “De eerste 25 minuten hebben we geen voetbal gespeeld. We hadden schrik, van het veld en van de tegenstander. Na vijf minuten staat het 1-0 en is het eigenlijk al afgelopen.”

“We winnen op Standard en Genk, maar de belangrijke matchen tegen STVV, Moeskroen en Charleroi verliezen we. Dat is heel ontgoochelend voor de fans.”

Mickey Mouse League

“We spelen in een Mickey Mouse League waar niemand een beslissing durft te nemen in de affaire-Moeskroen en de voetballers moeten spelen op slechte velden. Wel, dit Roeselare hoort thuis in zo’n competitie. De spelers moeten voor de spiegel gaan staan, want deze situatie is geen excuus.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties