Liverpool in replay tegen tweedeklasser uit FA Cup

Manuel Gonzalez
| 1 reacties

Liverpool blijft in de hoek waar de klappen vallen. Vanavond werd het uitgeschakeld op Anfield Road tegen Reading uit de tweede afdeling. Trainer Benitez vindt voorlopig dus geen oplossingen.

Het was de eerste zege ooit van Reading op Anfield Road, maar ze was wel totaal verdiend. Liverpool kwam in de eerste helft op voorsprong nadat een schot van Steven Gerrard via een verdediger in doel afweek.

In de tweede helft bleef de club uit The Championship aandringen en dat werd beloond. Vier minuten in de extra tijd benutte Sigurdsson een strafschop. In de verlengingen gingen The Reds dan helemaal kopje onder. Long scoorde na 100 minuten.

Liverpool probeerde daarna het tij nog te keren, maar de tweedeklasser hield stand. Benayoun miste de beste kans. Eerder speelde Liverpool 1-1 gelijk in Reading, waarna deze replay volgde.

Newcastle United wist zich wel te plaatsen voor de volgende ronde, het won met 2-0 van Plymouth.