Lodeiro al vergeten in Uruguay

Ward Callens
| 0 reacties
Lodeiro al vergeten in Uruguay
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Uruguay bulkt blijkbaar van het voetbaltalent. Nacional Montevideo zag vorige maand zijn juweeltje Nicolas Lodeiro naar Ajax zag vertrekken, maar heeft al een vervanger in zijn rangen rondlopen: de 19-jarige Mauricio Pereyra.

In het rijtje van meest beloftevolle Uruguayaanse voetballers, zoals Nicolas Lodeiro en Sebastian Coates, past zonder twijfel ook Mauricio Pereyra. De 19-jarige middenvelder brak onlangs door in het eerste elftal van nacional Montevideo, en bewijst week na week dat hij op een hoog niveau kan spelen.

 

Net als Nicolas Lodeiro, die onlangs naar Ajax verhuisde, doorliep Pereyra alle jeugdselecties bij de heersende Uruguayaanse kampioen en bij de nationale ploeg. Samen met Coates, die wordt gevolgd door enkele Italiaanse topclubs, wordt Pereyra getipt als toekomstige ster van het Uruguayaanse voetbal.

 

De frivole middenvelder deed in eigen land Lodeiro al gauw vergeten, maar wordt nu ook al in het buitenland in de gaten gehouden. Zo zou hij kunnen rekenen op de belangstelling van onder meer Rubin Kazan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties