Engels jeugdinternational denkt aan Nigeria

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Engels jeugdinternational denkt aan Nigeria
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chinedum Onuoha (foto), speler van het Engelse Manchester City en ook Engels jeugdinternational, zou in de toekomst willen uitkomen voor Nigeria. Hij zou dan deze zomer al het WK kunnen betwisten in Zuid-Afrika.

Chinedum Onuoha (23) is geboren in Nigeria, maar op zijn zevende verhuisde hij al naar Engeland. Hij speelde ondertussen al in de verschillende Engelse nationale jeugdelftallen, maar debuteren voor de echte nationale ploeg zat er nog niet in. Omdat hij graag snel wil proeven van het internationale voetbal, denkt hij eraan om over te stappen naar Nigeria. Dan kan hij deze zomer al het WK spelen.

Onuoha, een verdediger, wacht op een telefoontje van bondscoach Lars Lagerbäck, maar hij beseft ook dat hij eerst meer aan spelen moet toekomen bij Manchester City. "Ik hoop in de laatste zes wedstrijden van City te kunnen spelen, anders kan ik het WK wel vergeten. Als ik niet iedere week speel, verwacht ik ook geen telefoontje. Maar iedereen wil spelen op het WK, dat is duidelijk", besluit Onuoha.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties