Hoefkens: "We verdienen dit niet"

Steurbaut Kersten
| 23 reacties
Hoefkens: "We verdienen dit niet"
Foto: © SC

De spelers van Club Brugge dropen teleurgesteld af na de pijnlijke uitschuiver in Kortrijk. Kapitein Carl Hoefkens was niet akkoord dat de thuiploeg veriend de drie punten thuishield.

“Deze nederlaag verdienen we niet”, aldus Hoefkens. “Akkoord, KV Kortrijk heeft een goede wedstrijd gespeeld en ervoor gestreden, maar wij hebben voldoende kansen gecreëerd om de drie punten mee naar huis te nemen.”

Wat maakte dan het verschil? “Zij scoren op de goede moment, wij slagen er niet in om de kansen af te maken. De eerste 25 minuten kregen we een paar hele grote mogelijkheden. Gaat er eentje binnen, dan krijgen we een andere wedstrijd. Nu heeft Kortrijk het goed uitgespeeld.”

Hoefkens vond ook de kritiek op het mindere spel van blauw-zwart overdreven. “We hebben ervoor gestreden, met veel goede wil gespeeld en kansen afgedwongen. We moeten nu niet zeggen dat alles slecht was.”

“Maar we moeten ons nu snel herpakken. De sterkte van een team wordt bepaald door de mentale weerbaarheid. Het is nu aan ons om tegen STVV te tonen dat we die in huis hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties