"Weet niet wat Anderlecht in Taylor zag"

Manuel Gonzalez
| 7 reacties
"Weet niet wat Anderlecht in Taylor zag"
Foto: © SC

Kent u Paul Taylor nog? Anderlecht haalde de Engelsman weg in provinciale en stalde hem uiteindelijk bij Charleroi. De Brusselaars wouden hem in juni een nieuwe kans geven, maar zover kwam het niet.

"We wilden hem een tweede kans geven, maar hij greep ze niet", zegt Herman Van Holsbeeck aan de VRT. "Hij heeft kwaliteiten, maar is niet stabiel genoeg om prof te zijn. Hij krijgt hier geen contract meer. We weten op dit moment niet waar hij is, maar blijkbaar heeft hij in Engeland een auto-ongeluk gehad."

Na Anderlecht verhuisde de speler naar Charleroi. "We gaven hem een kans omdat Anderlecht hem juridisch geen contract kon geven, maar dat werd een totale afgang", zegt Mogi Bayat in LDH. "We zagen in hem nooit een basisspeler, eerder een versterking in de breedte."

"Ik snapte nooit wat Anderlecht in hem zag. Hij was snel, maar had niet de kwaliteiten om zich te onderscheiden. Hij kwam wel elke dag trainen, maar bewees nooit dat hij een plaats bij onze 11 waard was", aldus hoofdscout Raymond Mommens van Charleroi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties