Zenit en Levski winnen; PAOK gelijk

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Zenit en Levski winnen; PAOK gelijk
Foto: © SC

Zenit en Levski, de tegenstrevers van Anderlecht en AA Gent komende donderdag in de Europa League, hebben afgelopen weekend hun wedstrijd gewonnen. PAOK Saloniki, opponent van Club, speelde gelijk.

Zenit won gisteren met 2-0 van Tomsk. Shirkov en Bukharov scoorden voor de pauze voor Zenit. In de slotfase kreeg één speler van elke ploeg nog geel, waarbij doelpuntenmaker Bukharov. Door de zege blijft Zenit aan de leiding met 46 punten uit 18 duels. De Russen komen donderdag naar Anderlecht voor hun eerste groepsduel in de Europa League.

Levski Sofia won vanmiddag overtuigend met maar liefst 4-0 van Minyor Pernik. Joaozinho en driemaal Dembele zetten aan de pauze de eindstand al op het bord. Levski telt na zes speeldagen vijftien op achttien en staat daarmee aan de leiding in Bulgarije. Donderdag trekt AA Gent naar Sofia.

PAOK Saloniki tenslotte, de tegenstander van blauw-zwart, speelde 0-0 gelijk bij Asteras, dat gebeurde gisteren al. Asteras moest na 53 minuten met tien man verder. PAOK telt vier punten na twee speeldagen in de Griekse hoogste klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties