Sarr: "Standard verdient een beter bestuur"

Sarr: "Standard verdient een beter bestuur"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Mohammed Sarr haalt in HNB uit naar Standard. Hij doet het verhaal over zijn verwijdering uit de A-kern na twee titels gewonnen te hebben. "Zo behandel je niet eens een hond", aldus Sarr.

"Ik heb alles voor Standard gegeven. Ik speelde het eerste titelduel met gescheurde adductoren, ik bleef voetballen toen mijn vader stierf...", somt Sarr op in HNB. "2010 was mijn laatste contractjaar. Directeur Pierre François zei me dat ik plaats moest maken voor jongeren, dat de club zou meewerken aan een transfer en als er geen oplossing kwam, dat ik dan gewoon in Luik mocht blijven."

De realiteit was echter anders. "Ik kreeg te horen dat ik niet meer tot de A-kern behoorde, ik mocht de parking niet meer op en de kleedkamer niet meer binnen. Zelfs als je een hond niet meer wilt, zet je hem niet op die manier op straat. Wat had het gekost om mij nog even bij de A-kern te laten

"Standard verdient een beter bestuur dan het huidige, dat alleen geïnteresseerd is in geld. Als ik 3 miljoen had opgeleverd, was ik nu koning in Luik. Jovanovic maakte net hetzelfde mee. Enkel Dominique D'Onofrio geef ik nog een hand. Hij behandelde de spelers eerlijk. Bölöni zei altijd dat Jovanovic de enige met talent was en dat de rest hem weinig kon schelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties