Binken willen zorgen even vergeten in Eupen

Fabian Morren
| 5 reacties
Binken willen zorgen even vergeten in Eupen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen en Turnhout stonden vorig seizoen nog tegenover mekaar in tweede klasse. Intussen bengelt Eupen onderaan de hoogste klasse en Turnhout vecht tegen de degradatie in tweede.

In de beker kunnen beide teams die zorgen even van zich afschuiven en er een leuke pot voetbal van maken.Voor Turnhout wordt het wel eenzeer lange verplaatsing en bovendien is het niet meteen de meest aantrekkelijke affiche. Toch willen de 'Binken' er voor een kleine stunt gaan.

"Het resultaat is minder belangrijk dan in de competitie. Bovendien acht iedereen ons op voorhand kansloos", weet Turnhout-doelman Nathan Goris. "We hebben voor één keer niet veel te verliezen. De situatie is totaal anders dan in de competitie."

Toch beseft Goris dat Eupen in een iets betere periode zit. "Iedereen zal over zijn limiet moeten gaan en 200 procent inzet tonen. anders wordt het zelfs onmogelijk om nog maar met een klein verschil te verliezen."

Wat denkt BWIN over de match?

Eupen is natuurlijk favoriet. Turnhout kan daarentegen een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een Kempense zege. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Eupen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 217,5 euro bij een gok van 150 euro.

Durft u wedden dat Turnhout wint, dan scoort u 900 euro bij Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties