Jacobs: "Voor Centre is dit de match van de eeuw"

Jacobs: "Voor Centre is dit de match van de eeuw"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht speelt vanavond op het veld van La Louvière zijn bekermatch tegen URS Centre. Een gelegenheid voor Ariël Jacobs om zijn jeugdige spelers eens een kans te geven.

Met Jacobs weet je echter nooit. In zijn persconferentie was hij alvast cryptisch over de speelkansen van Lecjaks. "Nu Deschacht er niet bij is, gaan jullie er van uit dat Lecjaks speelt. We zullen wel zien", aldus de paars-witte trainer.

Met Kabasele, Badibanga en Kabananga zaten er de laatste tijd heel wat jeugdige aanvallers op de bank, maar het is dus niet zeker of die vanavond speelgelegenheid gaan krijgen.

La Louvière, het veld waar Centre de bekermatch op speelt, is ook het veld van de ploeg waar Jacobs de bekerfinale mee won in 2003. "Terugkeren is niets speciaals voor mij. Het gras zal er nog altijd wel groen zijn zeker?", zegt hij in HNB.

Jacobs waarschuwde nog voor onderschatting van Centre. "Als je tegen zo'n ploeg denkt dat het wel vanzelf zal lopen, ben je verkeerd. Voor Centre is dit de match van het jaar of zelfs van de eeuw."

Wat denkt BWIN over de match?

Anderlecht is natuurlijk favoriet. Centre kan daarentegen een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een Waalse zege. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 168 euro bij een gok van 150 euro.

Durft u wedden dat Centre wint, dan scoort u 2250 euro bij Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties