Aarab: "Deze match geeft ons vertrouwen"

Aarab: "Deze match geeft ons vertrouwen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naïm Aarab was na de wedstrijd best tevreden met de uitslag van wat een heel saai duel was. "Eén punt is altijd beter dan niks", trapte hij een open deur in.

Aarab zag positieve punten voor Charleroi. "Hier kunnen we vertrouwen uit putten voor onze voorbereiding voor de match tegen KV Mechelen", meent hij. "Ja, dit geeft wel vertrouwen. Vooral omdat we de organisatie behielden en daaruit vertrekt toch alles. Dit gaat ons helpen en het geeft hoop. Zo zal het vertrouwen wel volgen."

De lage opkomst en het gekwakkel in het bestuur stoort hem niet zo erg. "Eens ik op het veld sta, vergeet ik dat allemaal. Dat zou anders niet goed zijn voor mijn concentratie. Ik ben blij dat de supporters zich in de tweede helft weer achter ons schaarden. Dat hadden we nodig."

Eric Gerets zou al contact gehad hebben met Aarab om voor Marokko te kiezen. "Daar kan ik niet veel over kwijt. Het kan wel de doorslag geven dat Gerets nu coach is. Ik denk ook dat ik daar meer kans heb om te spelen, maar ik wacht af. Ik heb nog niets beslist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties