Van Dooren: "Penalty? Niet gezien"

Van Dooren: "Penalty? Niet gezien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kurt Van Dooren wou na de match niet al te veel kwijt over het geleverde spel van Lierse bij Club Brugge. De verdediger begreep er niets van dat ref Christoph Virant een strafschopfout van Frederic Frans had gezien.

Dé fase uit de match tussen Club en Lierse waar achteraf serieus over nagekaart werd, was het strafschopgeval. Ref Christoph Virant zag een trekfout van Frederic Frans op Dorege Kouemaha en stuurde de bezoekende captain naar de kleedkamers.

"Onze doelman Eiji Kawashima had de bal al lang in zijn handen. Kouemaha bleef maar doortrappen op hem. Toen de ref floot, dacht ik dat wij de fout zouden meekrijgen. Ik ging ervan uit dat de Kameroener rood kreeg en was dan ook stomverbaasd dat die voor Frans bedoeld was. Ik heb alleszins geen strafschopfout gezien."

Van Dooren gaf wel toe dat Lierse te weinig gebracht heeft bij Club. "We hebben een paar keer proberen tegenprikken, maar dat volstond niet. Als je hier snel op achterstand komt, weet je dat het moeilijk wordt om hier nog punten te pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties