Jacobs: "Klein risico genomen met Wasilewski"

Jacobs: "Klein risico genomen met Wasilewski"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ariël Jacobs zag gisteren geen goede wedstrijd van zijn ploeg. "Deze match verdiende geen winnaar of verliezer", aldus de paars-witte coach.

"We speelden een slechte eerste helft", zag Jacobs. "Ik hoopte dat het doelpunt ons zou bevrijden, maar dat was niet het geval. Zulte maakte verdiend gelijk en had ook een tweede keer kunnen scoren. Ik weet niet of we dan nog waren teruggekeerd. Vandaag hebben we geluk gehad. De drie punten doen plezier, zonder de tekorten in het spel te vergeten."

Jacobs verraste door Wasilewski in het elftal te droppen. "Ik wou Gillet op het middenveld zetten gezien al onze afwezigen. Zaterdag heb ik nog lang gediscussieerd met Marcin. De medische staf had me verzekerd dat er geen risico was. Het enige probleem was dat als hij zijn wedstrijd zou missen, er een storm van vragen zou komen. Hij heeft echter een degelijke prestatie neergezet en dat doet me meer plezier dan zijn doelpunt. Hij heeft nog een lange weg te gaan. Ik ben benieuwd of hij een reactie gaat krijgen. Ja, ik heb een klein risico genomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties