Snelders: "Eindronde geen toevalstreffer"

Onbekend Onbekend
| 10 reacties
Snelders: "Eindronde geen toevalstreffer"
Foto: © SC

Waasland-Beveren lijkt volledig klaar voor de eindronde in tweede klasse. De fusieclub versloeg zondag nog Wezet en won zo al voor de zevende keer uit zijn jongste negen wedstrijden. "Toch zijn de Waaslanders geen favoriet", aldus Snelders.

"Naar vertrouwen en sfeer binnen de groep toe hebben onze jongste resultaten zeker en vast een positieve invloed op de ploeg. Ze moeten ons straks niet tot favoriet bombarderen in de eindronde, maar we zijn wél van plan om daarin een stevig woordje mee te praten. Eupen is favoriet. Maar dat neemt niet weg dat we straks gevaarlijk uit de hoek kunnen komen", aldus Snelders in HLN.

Snelders maakt ook de balans op van het huidige seizoen. "We wonnen de eerste periodetitel en staan ook in de derde periode bovenaan. Dat kan je niet aan toeval toeschrijven, het bewijst alleen maar dat we thuishoren bij de top van tweede nationale. Hadden we het tijdens de tweede periode niet laten afweten, dan hadden Lommel en OHL in  de titelstrijd zeker een vette kluif aan ons gehad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties