Diandy: "Druk minder groot dan bij Anderlecht"

Diandy: "Druk minder groot dan bij Anderlecht"
Foto: © SC

Eerste competitiematch en Christophe Diandy mag onmiddellijk aantreden tegen de club die hem uitleende aan OH Leuven. Eigenlijk wou hij niet verhuurd worden, maar nu is hij toch blij bij Leuven te zitten.

"Toen ik hoorde dat coach Ronny Van Geneugden persoonlijk naar Anderlecht was gegaan met de vraag of ze mij wilden uitlenen, was ik vereerd", zegt Diandy in HLN. "Een trainer die je er echt bij wil, dat werkt motiverend. Na een gesprek met hem was ik overtuigd dat ik de kans zou krijgen mij verder te ontwikkelen."

"Weliswaar in een kleinere club met minder grote ambities, maar wel in een professionele club, met alles er op en er aan, zoals een uitgebreide medische staf, maar dan op mensenmaat. De druk is hier veel minder groot dan bij Anderlecht."

"Natuurlijk heb ik nog contacten met enkele spelers van Anderlecht. Met mijn landgenoot Cheikh Kouyaté, vooral. Twee weken geleden ben ik nog eens naar een training geweest, ik woon daar in de buurt. Ik voel geen haat tegen Anderlecht, zelfs geen revanchegevoelens, en zeker niet tegen mijn ex-ploegmaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties