Reactie Perbet: "Ik kreeg een slag in het gezicht"

Perbet: "Ik kreeg een slag in het gezicht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jérémy Perbet stond ook tegen Anderlecht aan het kanon. De bij Lokeren overbodige aanvaller scoorde reeds zijn vijfde van de competitie. En eigenlijk hadden dat er zes moeten zijn volgens hem.

"Ik heb de beelden net even gezien en ik denk niet dat ik buitenspel stond", aldus Perbet. "Ik ben wel een beetje ontgoocheld. We staan 0-2 voor tegen tien man. Normaal moet je dan winnen. We hadden ook nog kansen op de 0-3 en dan was het helemaal gedaan geweest. We maken nog beginnersfouten en dat moet er uit. Zoiets mag je normaal niet meer weggeven."

"Ik ben wel blij met dit punt. We spelen hier een goede wedstrijd op Anderlecht. Iets dat niet zo evident is. Ikzelf zat er tegen het einde van de wedstrijd een beetje door. Als ik een volledige voorbereiding had gehad, werk ik die ene kans ook binnen. Maar ik kom nog een beetje tekort", bekende Perbet.

Perbet was de betrokken Bergen-speler in de fase waarbij Samuel rood kreeg. "Wat er gebeurde? Ik bescherm de bal en  ineens krijg ik een slag in het gezicht van Samuel. Meer weet ik niet. Het was allemaal wat verwarrend. Toen ik rechtstond kreeg hij rood."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties