Reactie Vleminckx: "Club heeft weerbaarheid getoond"

Nico Wieme
| 43 reacties
Vleminckx: "Club heeft weerbaarheid getoond"
Foto: © SC

Björn Vleminckx verscheen na twee weken blessureleed aan de aftrap van Club-Anderlecht. De blauw-zwarte spits had het moeilijk tegen het Brusselse centrale verdedigingsduo en kon dan ook geen potten breken. "Door één flits van Jovanovic verliezen we twee punten."

Björn Vleminckx had geen moeite om de puntendeling tegen Anderlecht terecht te noemen, maar had toch op meer gerekend. "We hadden de match bijna volledig onder controle. We hebben weinig kansen weggegeven. Al bij al is die 1-1 een terechte uitslag, maar het is zuur dat we de drie punten in blessuretijd aan onze neus zien voorbijgaan."

Over de match zelf had de Witte van Puurs een duidelijke mening. "Het was een echte topper met veel spanning, duels en scherpte. Onze tweede helft was niet beter, maar anders. We hadden Anderlecht in de tang. Dat lukte voor de pauze moeilijker."

Weerbaarheid

Vleminckx toonde zich bijzonder opgetogen over de mentaliteit van zijn team. "We hebben weerbaarheid getoond. Als het met ons technische surplus niet lukt, kunnen we er blijkbaar ook voor knokken. Dat stemt mij heel tevreden."

Tot slot wou de Clubaanvaller nog iets kwijt over Milan Jovanovic. "Jova is bijzonder snel en hij weet de goal heel goed staan. Met één flits van hem verliest Club twee dure punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties