Chelsea haalt Schots toptalent binnen

Anthony Van der Planken
| 20 reacties
Chelsea haalt Schots toptalent binnen
Foto: © SC

Chelsea staat op het punt om nieuw jong talent binnen te halen. Islam Feruz, ook wel de "Schotse Wayne Rooney" genoemd, zou binnenkort een contract tekenen bij de Engelse topclub.

De 16-jarige Feruz is momenteel nog eigendom van Celtic Glasgow, maar zou niet bereid zijn bij de Schotse club een profcontract te tekenen. De aanvaller wil immers naar een topclub, en heeft nu Chelsea als favoriet uitgekozen. Eerstdaags zou hij er een contract tekenen.

Rui Alves, manager van Feruz, is verheugd met de transfer. "Dit is een geweldige stap vooruit voor Islam én het Schotse voetbal", vertelde Alves aan Sky Sports. "Voor hem persoonlijk begint nu een groot avontuur. Hij zal hard moeten werken en zijn niveau moeten opkrikken. Door voor een topclub als Chelsea te spelen zal hij zijn eigen kwaliteiten moeten tonen en zijn best moeten doen om de staff ervan te overtuigen dat hij meer is dan alleen maar een veelbelovend talent."

Aan belangstelling had Feruz alleszins geen gebrek. Naast Chelsea toonden ook andere topclubs als Manchester United, Manchester City en Newcastle buitengewone interesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties