Interview "Deftig restultaat neerzetten tegen Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
"Deftig restultaat neerzetten tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Vanavond trekt derdeklasser Rupel Boom naar Anderlecht voor de 1/8e finales van de Beker van België. Dat de wedstrijd hard leeft in Boom, behoeft geen twijfel. "We willen een deftig resultaat neerzetten en vooral genieten", vertelt Bjorn Beyens aan onze redactie.

"De wedstrijd leeft heel hard in de groep", bevestigt Beyens. "De voorbije weken hebben we dat wel wat onderdrukt want de competitie primeert. Ook bij de supporters leeft de wedstrijd, zij hebben heel wat bussen geregeld om de verplaatsing naar Anderlecht te maken. Dit is wel onze match van het jaar."

Beyens zelf vindt in de derde klasse vlotjes de weg naar doel maar Anderlecht is toch van een ander kaliber. "Normaal kom ik tegen Biglia te staan, indien hij speelt. Dat zou natuurlijk een kanjer zijn maar ik veronderstel dat Anderlecht wel zal wisselen, zij hebben toch een heel zwaar programma."

"Dit is onze match van het jaar"
Bjorn Beyens

We vroegen of Rupel Boom een speciale voorbereiding doormaakte op deze bekerpartij? "Nee, niet echt. Voor ons is het resultaat ook niet belangrijk maar elke match moet gespeeld worden. Hopelijk wordt het een feestje. Wij zullen moeten hopen dat zij ons onderschatten en dat we een deftig resultaat kunnen neerzetten en vooral genieten."

Afstraffing
Of hij bang is voor een afstraffing? "Ik heb geen vrees, misschien kunnen we in het Constant Vanden Stockstadion een doelpuntje scoren maar de kans op een afstraffing is er natuurlijk altijd. Kijk maar naar de wedstrijd van Anderlecht tegen Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties