Antwerp behoudt vertrouwen in De Roover

Mathias Dumarey
| 70 reacties
Antwerp behoudt vertrouwen in De Roover
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp, de oudste club van het land, was goed begonnen aan het seizoen in tweede klasse maar nu zit de 'Great Old' in een dipje. Een ontslag van Bart De Roover (foto) zit er evenwel niet aan te komen volgens het ambitieuze bestuur.

Antwerp behaalde uit zijn jongste vier wedstrijden maar twee punten en hierdoor is de club wat weggezakt uit de top van het klassement. Dit weekend raakten de Antwerpenaren niet voorbij WS Woluwe. Geruchten doen de ronde dat er getwijfeld wordt aan trainer Bart De Roover, maar een ontslag is volgens de nieuwe sportief directeur Gunther Hofmans niet aan de orde.

"We zijn uiteraard niet tevreden over de resultaten van de jongste weken. Maar ik zag op het veld van Woluwe in de tweede helft wel een gretige ploeg. Je moet ook wat het geluk aan je zijde hebben. Het is nu zaak om verder te bouwen op de tweede helft. Dan kunnen we toch weer een positief elan krijgen", aldus Hofmans op de regionale zender ATV.

Hofmans wil ook niet weten van een mogelijk ontslag van De Roover. "We willen uiteraard met hem verder. We zullen deze week een interne bespreking houden om de situatie op te lossen", besluit de sportief directeur.



 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties