Seizoensrecord Antwerp ondanks wedstrijd op TV

Dirk Pieters
| 201 reacties
Seizoensrecord Antwerp ondanks wedstrijd op TV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagmiddag staat de clash tussen Antwerp en Charleroi op het programma. Twee clubs met een enorme geschiedenis in de hoogste voetbalklasse. Wie trekt in het vagevuur van tweede klasse aan het langste eind?

Bij Antwerp hoopt men voor deze wedstrijd op goed gevulde tribunes. “Het ziet er naar uit dat het aardig zal vollopen. Deze wedstrijd zal ook te zien zijn op Belgacom TV, maar we merken dat deze wedstrijd heel wat volk naar het stadion zal lokken.  Tot nog toe werd al een seizoensrecord gevestigd met meer dan 200 eters in de Business Seats”, aldus de club.

Bovendien zal ook matchsponsor McDonalds de aftrap komen geven op de Bosuil en mag de Antwerpse artiest 'Tourist-lemc' het publiek opwarmen met enkele hits zoals "mijn stad” en “wij zijn geen ratten".

De Great Old kan tegen Charleroi geen beroep doen op Romeo Van Dessel. De verdedigende middenvelder kreeg afgelopen weekend nog zijn kans in de basis, maar zal nu vanuit de tribunes moeten toekijken met een blessure.

Bij Charleroi kan men niet rekenen op smaakmaker Onur Kaya. De sterkhouder staat nog minstens drie weken aan de kant met een blessure.De 25-jarige Brusselaar heeft last van een ontwrichte schouder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties