Reactie Beyens: "Vroege goal was doodsteek"

Beyens: "Vroege goal was doodsteek"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Goeie voetballer die Bjorn Beyens. Hij maakte het Bergen met zijn rushes een paar keer heel moeilijk en scoorde in de slotfase ook de gelijkmaker.

Johan Walckiers in Boom

Beyens was kritisch ondanks de mooie campagne. "Ik ben toch voor een deel ontgoocheld", sprak hij na de match. "Als je ziet dat we weeral niet onder lagen, net als in de heenmatch, moet je toch concluderen dat er meer in zat. Die vroege goal was voor ons echter de doodsteek. Toen wisten we dat er al een mirakel moest gebeuren om ons nog te plaatsen."

"In het spel waren we zelfs beter, we hadden meer balbezit. Maar Bergen heeft het geluk dat het in de twee matchen in voor ons ongelukkige momenten scoort. En met een geurtje aan. Ginder was er al die buitenspelgoal en bij de eerste goal vandaag zou Ibou tegen zijn eigen hand gekopt hebben. Jerry (Poorters) zei in ieder geval al zo iets."

Blijft een feit dat Rupel Boom een schitterende campagne achter de rug heeft. "Dit moeten we meenemen naar de competitie om nog de eindronde af te dwingen. We hebben mooie momenten beleefd? De mooiste? De match op Anderlecht natuurlijk, maar ook die van vanavond. In eigen huis met al dat volk dat achter je staat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties