Interview "Nee, Westerlo degradeert niet"

Fabian Morren
| 28 reacties
"Nee, Westerlo degradeert niet"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo speelt komend seizoen nog steeds in eerste klasse. Met die boodschap wil Bart Goor iedereen overtuigen in de Kempen en omstreken. PO3 vermijden wordt moeilijk, maar desnoods moet het maar gebeuren via de eindronde met tweedeklassers.

“We zitten in de hoek waar de klappen vallen”, zegt Goor met een cliché. “Ook tegen OHL werden we weer afgestraft. Het is frustrerend dat we dit seizoen zoveel pech hebben. We moeten nu zorgen dat we voor Sint-Truiden eindigen. We hebben een voorsprong van vier punten. Die moeten we kunnen behouden.”

“Het is voor niemand een leuk seizoen. Dat geldt voor iedereen hier bij Westerlo. Het moet gewoon eens keren. Ik ben benieuwd als het dan eens gaat draaien. Dan komt er automatisch een betere sfeer.”

“Dit scenario was niet ingecalculeerd”, geeft Goor toe. “Als je ziet welke spelers hier aanwezig zijn… Dit Westerlo hoort gewoon thuis in eerste klasse. We zullen niet degraderen.”

Zondag trekt Goor met Westerlo naar zijn ex-club Anderlecht. "Op Anderlecht spelen, is nooit een cadeau. Het is ook al geen ideaal moment om tegen paars-wit te moeten spelen. Elke match moet echter gespeeld worden. De neuzen moeten nu weer in dezelfde richting wijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties