Interview Gislason: "Topclubs zullen revanche op OHL willen nemen"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Gislason: "Topclubs zullen revanche op OHL willen nemen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stefan Gislason moet dit seizoen de sterkhouder op het middenveld worden bij OHL. Hij voelt zich alvast uitstekend en mikt met Leuven op plaats 10 tot 12.

Tegen Hibernian sloot OHL de voorbereiding af met een positieve noot, het won met 1-0. "We hebben de nul kunnen houden tegen Lokeren en tegen Hibernian, dat was heel belangrijk. Het hele team is beter op elkaar ingespeeld nu. Ik heb veel positieve dingen gezien tijdens de voorbereiding", vertelt Gislason aan onze redactie.

Fysiek in orde
Ook persoonlijk voelt Gislason zich helemaal klaar voor de competitiestart. "Mijn fysieke vorm zit goed. Toen ik in januari naar OHL kwam, had ik een tijdje niet gespeeld en dat voelde ik wel. Nu heb ik de ganse voorbereiding kunnen meedoen en dat maakt het een stuk makkelijker. Ik kan nu rustiger zijn aan de bal, het overzicht behouden en niet met het hoofd in het gras lopen omdat je te moe bent."

Ambitie
"Een plaats tussen 10 en 12 in het klassement moet haalbaar zijn voor OHL", zo vindt de Ijslander. We spelen nu voor het tweede seizoen in de Jupiler Pro League en dat is toch altijd wat moeilijker. De tegenstanders weten nu wat ze van ons kunnen verwachten, het verrassingselement is weg. Daarnaast hebben we vorig seizoen enkele topclubs kunnen verslaan en die zullen zeker revanche willen nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties