"Mbokani mocht penalty niet nemen"

Pieter Vierstraete
| 21 reacties
"Mbokani mocht penalty niet nemen"
Foto: © SC

John van den Brom liep in zijn eerste competitiewedstrijd met Anderlecht meteen averij op. Het werd 1-1 tegen Kortrijk, en dan zat het nog niet eens tegen voor de landskampioen.

Johan Walckiers in Kortrijk

"We zijn pas wakker geworden na 35 minuten. Daarvoor deden niet veel behalve achter de tegenstander aanlopen, een spijtige conclusie. We maakten slechte keuzes in balbezit en zonder bal. De laatste 10 min voor rust toonden we dat we het wel kunnen en in de 2e helft hebben we dat doorgezet.”

Mbokani op het matje

“Tegen 10 man moet je het spel breed houden en goede voorzetten geven, zeker met spisten als De Sutter en Mbokani. Het was trouwens niet de bedoeling dat Mbokani de penalty nam. We maken niet voor niets een lijst. Afspraken zijn afspraken en die moeten gerespecteerd worden maar goed, dat komt morgen wel even aan bod.”

“Ik ben blij dat we strijd geleverd hebben en tot de laatste seconde zijn blijven vechten. Dat vind ik positief. Fysiek waren we goed. We konden mee met het hoge tempo. We moeten wel slimmer worden in het uitvoetballen”, besluit van den Brom

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties