Reactie "Dit is fantastisch"

Tomas Taecke
| 15 reacties
"Dit is fantastisch"
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck is een gelukkig man. Hoe opgewonden hij vorige week voor de camera's verscheen, zo rustig en sereen schoof hij na de partij aan tafel aan de zijde van Bob Peeters.

Tomas Taecke in Brugge

"Uiteraard ben ik heel tevreden met dit resultaat", glunderde Vanhaezebrouck tijdens de persconferentie. "Het is niet evident om op Cercle te winnen. Reken dat punt tegen Anderlecht er nog bij en dan mogen we echt wel heel tevreden zijn".

"Ik had de jongens gevraagd om lef en durf te tonen en dat hebben ze in de beginfase ook gedaan. Cercle scoort bij de eerste de beste kans nadat wij aan de overzijde geen strafschop kregen bij een betwistbare fase. Nadien zag ik een reactie van mijn team die ik nooit meer hoop te zien. Ik heb me halverwege ook kwaad gemaakt, iets wat ik normaal zelden doe".

"Na de pauze zijn we opgestaan en wonnen we opnieuw het gros van de duels. We scoorden prima doelpunten en het is fantastisch dat we nog konden winnen. Op het einde zijn we nog goed weggekomen met tien man".

"De rode kaart van Gertjan was er één, terwijl die van Van Hout vorige week er geen was. Vorig seizoen hadden we na twee matchen drie uitsluitingen, dit seizoen doen we beter (lacht). Gertjan was te laat bij de bal, maar zijn been was niet van de grond. Vroeger kreeg je hiervoor geel, tegenwoordig word je naar de kleedkamers gestuurd".
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties