"Kevin moet geduldig zijn"

"Kevin moet geduldig zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Mirallas kan dit weekend zijn debuut maken voor Everton. Doelman Roy Carroll voorspelt de Rode Duivel alvast een mooie toekomst in Engeland.

Everton gaat zaterdag bij Aston Villa op zoek naar zes op zes en een perfecte competitiestart. Onze landgenoot Kevin Mirallas (24) is speelgerechtigd voor die partij en versiert dan misschien zijn eerste speelminuten voor The Toffees. Na de sterke prestatie tegen Manchester afgelopen maandag (1-0-winst met een doelpunt van Marouane Fellaini, red.) lijkt hij wel op de bank te zullen moeten beginnen.

Op de officiële website van Everton schat de Noord-Ierse doelman Roy Carroll de slaagkansen van Mirallas in de Premier League in. Carroll speelt momenteel voor Olympiakos, maar was eerder aan de slag bij onder meer Manchester United en West Ham United.

"Ik heb vorig seizoen nog zes maanden met Kevin getraind en gespeeld. Hij is een superprof, altijd bereid om bij te leren, en met de juiste attitude op én naast het veld", looft hij zijn ex-ploegmaat. "Kevin beschikt over een pak flair. Hij maakt deel uit van een erg talentvolle Belgische generatie en zet zich nu echt door."

'Fans zullen van hem houden'

Carroll waarschuwt de Belg evenwel dat de overgang van de Griekse naar de Engelse eerste klasse niet evident is. "Ik ken de Premier League, het is een lastige competitie. Kevin zal dus geduldig moeten zijn. Positief is dat hij  vertrouwen heeft. Hij gelooft in zichzelf, en dat is nodig om het te maken in Engeland."

"Ik denk wel dat hij een extra zal toevoegen aan het team. En ook de supporters zullen van hem houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties