Reactie Dury: "We mikken op de linkerkolom"

Fabian Morren
| 5 reacties
Dury: "We mikken op de linkerkolom"
Foto: © SC

Francky Dury kon niet anders dan tevreden zijn met de 1-4-overwinning van Zulte Waregem bij Lierse. "Vooral omdat we het hier de voorbije jaren telkens moeilijk hadden."

Fabian Morren in Lier

Dury had zijn spelers op voorhand gewaarschuwd. De voorbije jaren raapte Waregem weinig op het Lisp. "We hebben deze wedstrijd bijzonder au sérieux aangepakt. We wilden heel graag winnen, maar wisten dat het hier zeer moeilijk was", aldus Dury.

"We namen een goeie start, met de snelle 0-2 tot gevolg. Dan heb je toch een goed geovel", vertelde de coach van Zulte Waregem. "Nadien gaven we het zelf wat uit handen en zakten we te ver terug. De 1-2 was dan ook een goeie verwittiging voor ons."

Habibou was uitstekend en ook Berrier liet zich opmerken, met onder meer een doelpunt. "Deze zege is echter van meer dan twee spelers", was Dury duidelijk. "Dit was een collectieve prestatie. We stonden goed en zijn goed blijven staan als team."

Van play-off I wil Dury nog steeds niet weten. "We hebben vorig seizoen veel problemen gekend in de competitie. De voorbije twee jaren werden we dertiende. Dan is het niet aan ons om nu te zeggen dat we voor -play-off I gaan. We mikken op de linkerkolom. Als we een maand voor de play-offs nog bovenaan staan, zullen we onze doelen misschien wel bijstellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties